Home Vendre Roses de Sant Jordi

Vendre Roses de Sant Jordi

Preguntes Freqüents


Preguntes: com vendre roses a Sant Jordi ?

Jo puc vendre roses a Sant Jordi?

Quantes roses compro?

Com faig la comanda?

I com ho pago?

Hi ha termini per reservar les roses?

Quan i com em lliuren la meva comanda?

 

Jo puc vendre roses de Sant Jordi?

Si, pots vendre roses de Sant Jordi. Només necessites una llicència de venda i reservar les roses al més aviat possible per aprofitar el preu abans que pugi. Mes info aqui.

 

Quantes roses compro?

La comanda mínima és de 200 unitats. Les roses que venguis depenen de molts factors, com la ubicació del lloc, el pas de gent, les persones que hi hagi venent, etc.

 

Com faig la comanda?

Fàcil: Fes la reserva emplenant el formulari i rebràs un mail amb les dades per al pagament.

 

I com ho pago?

Pots pagar el 100 %, o fer una paga i senyal del 40% del total que es realitza per tageta bancaria, transferència o Bizum. El 60% restant, es paga abans del dia 10 d'abril.  És IMPORTANTÍSSIM que en les transferències i Bizum facis constar el nº de comanda i el teu nom, i ens envíis el justificant per mail.

 

Hi ha termini per reservar les roses?

Si: Al més aviat possible! El preu puja conforme avança el temps. Confirmant amb antelació, aconsegueixes el millor preu. Les unitats en oferta són limitades. Vols tenir el teu pressupost en 2 clics? Adreça't a la pàgina de venda des de la home.

 

Quan i com em lliuren la meva comanda?

El dia 22 d'abril, un dia abans de Sant Jordi. Si vens a buscar la teva comanda pel nostre local (t'enviarem tots els detalls per email), estarem oberts de 9:00 a 18:00 ininterrompudament.

Si contractes el lliurament a domicili, te les lliurarem en la mateixa data i horari de 08:30 a 16:00. Ahuràs d'estar disponible al telf, perque no sabem l'horari exacte, que depén de quan passi el transportista pel teu Codi postal. 

 

Les millors roses de Sant Jordi i amb entrega garantitzada a qualsevol punt de Catalunya